Ovanliga husdjur

Kändisars ovanliga husdjur

Var kan man hitta originella unikum om inte i Hollywood! Här kan kvinnor kosta på sig 100 plastikoperationer för att se ut som pumor eller cloona sina hundar som Barbra Streisand nyligen gjort. Följ med på kändisarnas djureskapader och se vad som finns mellan hemmets fyra väggar.

Roger Federer har en ko

Tennisstjärnan är galen i kor. Hans nuvarande ko heter Desirée och den förra lyssnade till Juliette. Gulligt!

Salvador Dali ägde en myrslok

Den surrealistiska och mystiske konstnären hade en myrslok hemma som sörplade i sig myror på löpande band. Var det möjligtvis hans musa?

Reese, Honky och Tonky

Skådespelarskan Reese Witherspoon har nyligen blivit tvungen att göra sig av med sina störande åsnor Honky och Tonky. De höll nämligen på att göra grannarna galna med allt oväsen och bökande i trädgården.

Mike Tysons tiger

Den berömde boxaren Mike Tyson är känd för att äga unika husdjur och den mest berömda är hans vita tiger som även gjorde ett framträdande i filmen “The Hangover”. Tigern sägs ha kostat honom över 70 000 dollar men vad gör det när man är multimiljonär?

Nicolas Cages bläckfisk

“En stor inspiration” kallade Nicolas Cage sin bläckfisk för, och faktum är att det är ett otroligt intelligent djur med ett makalöst bra minne. Vem kunde ana det!

bard