Att skaffa husdjur

Så rustar du hemmet inför köp av husdjur

Det kan tyckas enkelt att bara köpa hund eller katt och köra igång, men det kan kosta en hel del. Särskilt valpar och katter kan inte bara släppas hursomhelst inomhus utan att du har tänkt efter före. Här kan du läsa mer om hur du förbereder ditt hem inför köpet av ett husdjur.

Innan du skaffar en katt ska du investera i tåliga innerdörrar och klösträd eftersom uttråkade katter gärna ger sig på dörrar, möbler och väggar för att vässa klorna. GK Door AB har allt du behöver för att rusta ditt hus med snygga och effektiva innerdörrar som håller katter och hundar utanför rum som du vill vara extra rädd om. På gkdoor.se kan du ta del av deras generösa sortiment och fördelaktiga priser. Samtliga dörrar är svensktillverkade och du hittar massiva innerdörrar i tre utföranden: målade, av furu eller ek. GK Door har även dörrar med vackra glaspartier, lättare innerdörrar och skjutdörrar.

Lär valpen att bli rumsren

När det gäller katter är det enkelt att se till att de har aktivitetsleksaker och en kattlåda där de kan uträtta sina behov. För valpens del gäller det att den har ett utrymme där den vistas innan den är rumsren. Ta alltid ut den när den har ätit, lekt och sovit för att vänja den vid att kissa och bajsa utomhus.

bard