Glädjen med husdjur

Ordna fest för husdjuren

Vi människor ordnar fester av många olika orsaker, där vi träffas och har roligt. Bland de saker vi vill fira finns bröllop, födelsedagar, midsommar, lanseringar av produkter och tjänster, familjeträffar och klassträffar. Men det går också att inkludera våra fyrfota vänner i firandet, där vi ordnar särskilda fester för våra mest trogna följeslagare i livet.

För att skapa en riktigt rolig fest kan du besöka partykungen.se. Där finns helium på tub som du kan fylla ballonger med för katterna att jaga under festen, skojiga maskeradkläder du kan sätta på hundarna och mycket mer. Fördelen med att använda partykungen.se för dina inköpsbehov till festen är att de har ett så stort sortiment, med produkter indelade efter teman.

Halloweenfest för fyrfota vänner

Bland de högtider som brukar uppskattas mest av både människor och djur finns halloween. Denna högtid infaller den 31 oktober och har sitt ursprung från Skottland och Irland. Här brukar barn klä ut sig i spökkostymer och knacka dörr i grannskapet där de frågar grannarna om de väljer ”trick or treat”, eller på svenska ”bus eller godis”. Andra traditioner som förknippas med halloween är att leka äppeldykning, tända brasor, spela spratt och berätta spökhistorier.

Under halloween är det en perfekt högtid att även ordna en fest för dina husdjur. Det kan vara bra att anordna festen utomhus, särskilt om det är hundar som ska bjudas till festen. Här kan hundarna springa runt och leka bland nedfallna löv. Ge dem gott om vatten att dricka och lägg undan allt som kan skada husdjuren, som krattor och andra vassa trädgårdsredskap. Du kan bjuda de fyrfota gästerna på hembakade pumpakakor, popcorn för hundar eller andra goda snacks.

Födelsedagsfest för hundar och katter

En älskad hund eller katt behöver firas ordentligt när den fyller år, särskilt då husdjur ofta åldras mycket fortare än människor. Såvida det inte rör sig om papegojor, som kan bli äldre än sin husse eller matte. För att fira ditt husdjur ordentligt kan du bjuda in till ett teparty med en god samling av delikatesser särskilt anpassade för dina djurgäster.

bard